WWW:AUTOSERVIS-BEOGRAD.RS

AUTOMEHANICAR

AUTOSERVIS

DIJAGNOSTIKA
Naš autoservis opremljen je najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom za proveru funkcionisanja  pojedinih delova, uređajima za ispitivanje isduvnih gasova , mototesterima, testerima i punjačima za akumulatore te mnogim drugim uređajima.

SERVIS AUTOMEHANIKE
Obavljamo sve vrste popravaka na mehaničkim delovima automobila. Neke od usluga servisa su generalno uređenje menjača, servis kuplunga, ugradnja i zamena amortizera,  Popravka auspuha, hladnjaka,  prednjih i zadnjih svetala,  popravka kočnica, čišćenje rezervoara za gorivo i dr.

SERVIS MOTORA
Kod nas možete uraditi  generalnu kontrolu motora i popravku motora .  Naši serviseri su osposobljeni su za promenu nosača motora, promenu klipova, promenu ventila, promenu teflona, promenu bregaste osovine, promenu  radilice i dr.

AUTO LIMARIJA I LAKIRANJE
Vršimo kompletne autolimarske radove uključujući popravke manjih havarija kao i  izmene pragova, izvlačenje sitnih udubljenja kao i većih oštećenja.        Lakiranje (Farbanje) delova lima, npr. Farbanje krila, farbanje branika hauba, krova i naravno farbanje(lakiranje) kompletnog vozila

SERVIS ELEKTRONSKIH DELOVA
Vršimo kompletnu proveru auto elektrike i auto elektronike

SERVIS KLIMA UREĐAJA
U našem autoservisu nudimo usluge popravka i punjenja klima uređaja. Klima uređaj mora se redovito servisirati kako bi dovoljno dobro hladio unutrašnjost automobila, a da istovremeno ne postane izvor neugodnih mirisa i rasadnik bakterija.        Da bi to spriječili u redovitoj kontroli se provjerava da li je potrebno promjeniti filtere ili dopuniti klima uređaj.

WWW:AUTOSERVIS-BEOGRAD.RS